ClubR | Stratumseind Stratum Eindhoven

Uitgaan in Club-R

Stijlvol uitgaan in ClubR
op ‘t Stratumseind (Stratum) in Eindhoven

ClubR is een volledig nieuw concept in het historisch centrum van Eindhoven. In het monumentale pand aan Stratumseind 77 schuilt een chique uitgaansgelegenheid waar je voor één nacht je zorgen even laat varen en je kunt verdwijnen in een sfeer van luxe en werkelijk fantastische muziek.

ClubR zorgt iedere week voor een selectie van ervaren dj’s die met gevarieerde sets de avond naadloos aaneenrijgen. De jonge dames en heren achter de bar zorgen bovendien dat de drank rijkelijk blijft vloeien en je avond is gegarandeerd onvergetelijk. Naar buiten stappen in de frisse ochtendlucht heeft nog nooit zo goed gevoeld.

Maak je eigen avond

Bij ClubR is het mogelijk om alles te doen zoals jij het wilt. Sta je graag op de dansvloer? Misschien zelfs op het podium? Of heb je liever een eigen tafel waar de drank al koud staat? Het kan allemaal bij ClubR: je hoeft er alleen maar om te vragen.

ClubR is tevens beschikbaar voor personeelsborrels, verjaardagen besloten feesten maar ook vergaderingen en presentaties (eventueel met koud of warm buffet). Wil je meer weten over de mogelijkheden? Onder ‘arrangementen’ vind je meer informatie over de manier waarop ClubR je wensen kan accommoderen.

Upper Level Clubbing

Veiligheid, diversiteit, goede muziek en een absoluut ‘classy’ sfeertje: dat is de filosofie achter ClubR. Dat bereiken we met onze unieke uitstraling, een goed deurbeleid en een duidelijk idee van wat uitgaan kan zijn.

Ook de beveiliging is de hele avond aanwezig en daarom hoeft niemand zich zorgen te maken. Benieuwd hoe het er aan toegaat bij ClubR? Vrijdag en zaterdag zijn de avonden waarop ‘het’ gebeurt. En voor een kleine impressie kun je altijd even de Facebook pagina van ClubR bezoeken.